Praktische informatie

Goed voorbereid naar Duinhotel Tien Torens

Graag zetten wij de belangrijkste informatie hieronder voor u op een rijtje!

Voorafgaand aan uw verblijf

Reserveren, wijzigingen en annuleringen

Fijn weetje; boeken via onze website is altijd goedkoper dan via een online boekingsagent. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen, promoties en kortingscodes.

Wilt u uw reservering wijzigen? Check of uw reserveringsvoorwaarden dat toestaan. Heeft u rechtstreeks bij ons geboekt, dan gaan wij met uw reservering aan de slag. Heeft u bij een online boekingsagent gereserveerd, neem dan contact op met hen.

Bent u op zoek naar 6 kamers of meer? Of wilt u graag zakelijk op regelmatige basis bij ons overnachten? Neem dan contact met ons op via + 31 (0) 118 - 74 58 78 of stuur een e-mail.

Huisdieren

Ook uw hond is welkom bij Duinhotel Tien Torens! U betaalt € 19,50 per nacht. Per lodge is één hond toegestaan Huisdieren zijn in de Top Royal Suite, Duinloft met zeezicht, Duinlodge de Luxe en Duinlodge Zoutelande helaas niet toegestaan. Honden zijn van 7:00 tot 11:00 uur niet toegestaan in het restaurant i.v.m. het ontbijt wat dan wordt geserveerd. De uitlaatroute is via de hoofdingang. Wij vragen u de doorgang van het restaurant/terras hiervoor niet te gebruiken!

Er zijn ook een aantal regels verbonden aan het meebrengen van uw trouwe viervoeter:

- Honden mogen niet op de hotelbedden en meubels zitten.

- Het is niet toegestaan om de hond alleen achter te laten in de lodge en zelf het gebouw te verlaten.

- Voor schades in de lodge of hotel draait de eigenaar van de hond voor 100% van de kosten op.

- Het hotel behoud het recht voor om extra schoonmaakkosten in rekening te brengen wanneer de kamer overmatig vuil is.

- Honden moeten droog en schoon zijn voordat ze het hotel betreden.

Tijdens uw verblijf

In- en uitchecken

U kunt vanaf 15:00 uur op uw kamer terecht.
Op de dag van vertrek vragen wij u om uiterlijk 11:00 uur uit te checken.
De verblijfsbelasting bedraagt €2,- per persoon per nacht (jaar 2022).

Guestkey

Op de dag van aankomst ontvangt u een e-mail van ons met daarin een link naar onze "Guestkey". Hiermee kunt u met uw smartphone digitaal de deuren openen. Tevens vindt u hier de verdere informatie voor tijdens uw verblijf. En uiteraard ook de toegang tot onze gratis Wi-Fi.

Ontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtruimte. Voor hotelgasten is het ontbijt inbegrepen. Verblijft u in een Duinlodge Small, Duinlodge Large, Duinlodge Suite, Duinlodge Zoutelande of Duinlodge de Luxe dan kunt dagelijks in het restaurant komen ontbijten tussen 8:30 en 10:30 uur.

U ontvangt een dagelijks wisselend en huisgemaakt ontbijt in mini buffetvorm. Heeft u bepaalde allergieën of dieet, geef dit dan vooraf aan ons door.

Verblijft u in een Suite Royale, Duinloft met Zeezicht of Top Royale Suite dan maken we uw verblijf extra speciaal door u te verwennen met een huisgemaakt ontbijt in de lodge. Dit wordt tussen 8:30 en 9:00 uur gebracht.

Heeft u juist liever het ontbijt in uw lodge of in het restaurant, dan is dit uiteraard mogelijk. Geef dit dan vooraf aan ons door: info@duinhoteltientorens.nl.

Dronefoto 2 DHTT Ontbijtruimte DHTT Ontbijt Zeayou Parkeren DHTT

Familie en kinderen

Gaat u met het gezin op vakantie? Boek dan een Duinlodge suite voor 4 personen of het penthouse. Op de overige kamers is het ook mogelijk om een babybedje te plaatsen à € 15,-. Een extra bed is niet mogelijk.

Receptie

Onze receptie is geopend van 08:00 tot 16:00. Heeft u een vraag, opmerking of bent u iets vergeten? Wij regelen het voor u! Uiteraard zijn we ook binnen de receptiediensten telefonisch bereikbaar: + 31 (0) 118 - 74 58 78. Hierna en 's nachts zijn wij in geval van spoed bereikbaar op een noodnummer.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u eveneens terecht. Een probleem of klacht vernemen wij graag direct tijdens het verblijf zodat we u tijdens het verblijf nog van dienst kunnen zijn.
Een eerlijke review op Google na afloop van uw verblijf stellen wij erg op prijs!

Laat een review achter op Google!

Dineren

Voor het diner verwijzen wij u graag naar Bistro 't Zoute, gelegen in het Strandhotel Zoutelande. Deze bistro bevindt zich op 10 minuten loopafstand van ons hotel. Voor de meest recente informatie, neemt u hier een kijkje.

Parkeren

U parkeert uw auto gratis op onze privé parkeerplaats indien u een Suite of hogere categorie heeft geboekt. Indien u een Duinlodge Small of Large heeft gereserveerd boeken wij een parkeerticket voor u in de buurt van het hotel. U krijgt één parkeerplek per lodge. Meer informatie vindt u hier.

Na afloop van uw verblijf

Uiteraard hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad in Duinhotel Tien Torens en dat u heeft genoten van Zoutelande en omgeving. Maar ook als u verbeterpunten heeft, vinden wij dat fijn om te horen. Een review lezen wij dan ook met grote interesse!

Wilt u ons liever persoonlijk mededelen hoe uw verblijf was? Dat mag ook. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@duinhoteltientorens.nl.

Zeayou Zeeland