Duurzaam toiletpapier van The Good Roll

In de accommodaties van Zeayou Zeeland

Voor Zeayou Zeeland is duurzaam ondernemen een groot streven! Dit gebeurt door verschillende initiatieven; groot en klein.
Sinds kort hebben wij in onze hotels een nieuwe en duurzame keuze gemaakt; toiletpapier van The Good Roll.

Toiletpapier van The Good Roll in de hotels van Zeayou Zeeland

Iedere stap die wordt gezet, is van belang. Het aanpassen van het toiletpapier in onze hotels in een vrij simpele stap gebleken, maar met een groots resultaat. Toiletpapier is een alledaags product dat veel en door iedereen wordt gebruikt. Het overstappen naar The Good Roll is weer een goede stap in duurzaam ondernemen van Zeayou Zeeland.

Tissues van The good Roll

Als we iets doen, doen we het ook goed! Behalve toiletpapier zijn namelijk ook de tissueboxen van The Good Roll terug te vinden in onze hotels. Overal vindt u een kleurrijke box in verschillende designs met tissues. Ook deze tissues zijn super zacht en sterk, 100% plastic vrij, zonder chemicaliën en 100% boomvriendelijk.

Whats App Image 2021 05 03 at 14 42 43 IMG 0156 Whats App Image 2021 04 28 at 14 13 06

Check wat Zeayou Zeeland samen met u bespaart!

The Good Roll

The Good Roll is dé maker van gerecycled toiletpapier. Zij hebben een duidelijke missie: Veilige en schone toiletten voor iedereen! Met 50% van onze nettowinst bouwt The Good Roll toiletten in diverse landen in Afrika.

The Good Roll is ontstaan vanuit een gezamenlijke frustratie. Er zijn wereldwijd 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten, één derde (!) van de wereldbevolking. Daarnaast worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier.

Shocking cijfers als je het The Good Roll vraagt. Zo schrikbarend dat ze deze organisatie hebben geïnspireerd tot het ontwikkelen van The Good Roll; een initiatief waarmee ze beide problemen willen aanpakken. Een uniek Nederlands win-win concept: een 100% boomvriendelijke toiletrol, gemaakt van gerecycled papier, waarmee ze zoveel mogelijk mensen toegang willen geven tot veilige en schone toiletten.
Bron: The Good Roll

Zeayou Zeeland