Een échte Zeayou Zeeland koffie!

Zeayou Zeeland Koffie

Het is zó ver; we hebben onze eigen koffie blend! Hoe gaaf is dat?! We vertellen er graag meer over.

Samenwerking met Koffiebranderij de Koepoort

Voor het "ontwikkelen" van onze eigen koffie zijn we een samenwerking aan gegaan met Koffiebranderij de Koepoort. Dit is dé Zeeuwse Koffiebranderij. Oorspronkelijk begonnen zij in Middelburg. Op steenworp afstand van een van de oude stadspoorten van Middelburg: de Koepoort. Daarom: Koffiebranderij de Koepoort. Inmiddels is de branderij gevestigd in Serooskerke.

IMG 20210402 WA0002 20210409 160713 Wood The Green Room 195 IMG 20210409 WA0008

Zeayou Zeeland blend

De Zeayou koffieblend is speciaal samengesteld uit diverse vers gebrande koffies. In de melange zitten de volgende Arabica koffiebonen: Braziliaanse Cerrado en Peru. Een vleugje Vietnamese Robusta koffie maakt de blend af. Dit zorgt voor een lekkere pittige en krachtige koffie.

Lokaal én duurzaam

De koffie wordt wekelijks gebrand en naar onze verschillende locaties gebracht. De koffiebonen worden geleverd in herbruikbare blikverpakkingen. Lokaal en duurzaam dus! En het verschil tussen vers gebrande koffie en koffie die al lang geleden gebrand is proef je!

Kopje koffie in onze hotels

U kunt van onze eigen Zeayou Zeeland koffie genieten in onze hotels: Hotel Bommeljé en Mezger Lodges in Domburg, Cityhotel Wood in Middelburg en Strandhotel Zoutelande en Duinhotel Tien Torens in Zoutelande.
En smaakt de koffie u goed? Dan kunt u natuurlijk ook onze eigen Zeayou Zeeland koffiebonen kopen en meenemen naar huis!

Zeayou Zeeland