Onze afhaaltips tijdens uw verblijf

Eten afhalen of laten bezorgen tijdens uw verblijf

Voorlopig blijven de restaurants nog dicht tijdens deze lockdown. Verblijft u in deze periode in één van onze accommodaties dan is het ontbijt geen probleem. Maar waar kunt u terecht voor het avondeten als u niet zelf wilt koken?

Restaurant Mezger in Domburg

Op vrijdag- en zaterdag bestelt u hier een culinair thuismenu! Ideaal als u verblijft in een lodge, appartement, vakantiehuis of hotelkamer mét keuken. U kiest voor een 4-, 5- of 6-gangen diner. Het thuismenu kunt u zelf afhalen of laten bezorgen. Meer informatie én het menu is te vinden op de website van Restaurant Mezger.

Whats App Image 2020 12 29 at 13 38 07 Whats App Image 2020 12 29 at 13 38 06 1 Whats App Image 2020 12 29 at 13 38 04

The Green Room in Middelburg

Bij Restaurant The Green Room hebben groenten de hoofdrol in de gerechten. Op vrijdag t/m zondag tussen 11:30 en 13:30 uur en tussen 17:00 en 19:00 uur is het mogelijk om heerlijke en gezonde gerechten af te halen. Op maandag t/m donderdag op aanvraag (afhalen is dan mogelijk tot 18:00 uur).
Meer informatie en de menu's zijn te vinden op de website van Cityhotel Wood, waar The Green Room is gevestigd.

Vegan sushi to go Cityhotel Wood Whats App Image 2020 11 19 at 19 09 44 Whats App Image 2021 01 17 at 12 52 32

Afhalen & bezorgen in Zoutelande

In het dorp Zoutelande zijn enkele restaurants die de mogelijkheid bieden om lunch of diner af te halen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Ristorante Pizzeria Il Punto - afhalen van pizza's, pasta's en salades. Bekijk de openingsdagen en het menu op de website.
  • Pannenkoekenhuis BRAM - afhalen van natuurlijk pannenkoeken, maar bijvoorbeeld ook burgermenu's. Op de website vindt u de mogelijkheden.
  • De Zeeuwsche Mop - voor lekkere frietjes en snacks. Geopend op vrijdag & zaterdag vanaf 11:30. Neem alvast een kijkje voor belegde broodjes, snacks en complete menu's.

Afhalen & bezorgen in Domburg

In Domburg zijn er verschillende mogelijkheden om lunch of diner af te halen. Van pizza's tot steaks en van sushi tot andere heerlijke vis- en vleesgerechten. Een aantal vermelden we hier:

  • De Boterkapel - take away van bento boxes, poke bowl, dagspecials en maaltijdsalades. De mogelijkheden en het menu vindt u op hun website.
  • De Visbar - op donderdag t/m zondag haalt u hier de lekkerste sushi en andere visgerechten. Bekijk het menu en bestel direct!
  • Ristorante Verdi - afhalen (en bezorgen in Domburg gratis) van heerlijke Italiaanse gerechten. Neem een kijkje op het menu.
  • Mexican Restaurant El Fuego - voor burrito's enchilada's, taco's en meer. Elke dag geopend voor Take Away!
  • 't Begin Domburg - broodjes, smoothies, maaltijdsalades en meer. Op vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur geopend, ideaal voor de lunch en een koffie-to-go! Bekijk de folder.

Meer informatie

Wij raden u aan vooraf eerst een kijkje te nemen op de website of even telefonisch contact op te nemen met het restaurant van uw keuze. Het is een vreemde periode en om teleurstellingen te voorkomen, is het raadzaam om de meeste actuele informatie van de restaurants te vermenen.

Zeayou Zeeland